Luahan hati

ENTRI SPECIAL FOR MY MUM *¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪ •.¸¸.•

November 13, 2011 MS SEHA 1 Comments



Assalammualaikum w.t.b...

Walaupun tengah sibuk sekarang ni, lebih-lebih lagi nak dekat minggu exam, tapi saya tetap nak juga curi sikit masa nak taip entri sebab entri kali ni istimewa ditujukan khas buat mama...walaupun mama tak kan tau saya tulis ni untuk dia, tapi sekurang-kurangnya apa yang tersimpan selama ni dapat saya luahkan...

SELAMAT HARI LAHIR yang ke-39 untuk mama...setiap tahun saya tunggu hari ni, tapi tahun ni saya tak berpeluang untuk ucap selamat hari jadi dengan mama...(_)...saya rindu mama..huhu...

Selamat Hari Lahir, Mama..Terima kasih kerana telah menjaga diri ini..Sesungguhnya tidak terbalas segala pengorbanan yang telah Kau lakukan untuk membesarkan diri ini..Maafkan segala kesalahan anakmu ini..Hanya doa ku kirim sebagai pengganti hadiah buatmu..Semoga Allah sentiasa melindungi dan menjaga dirimu....Walaupun kini kita berjauhan, anakmu ini akan sentiasa mengingati dan mendoakanmu....Sayang dan rindu mama selamanya..




p/s : entri yang agak pendek, tapi saya rasa agak tenang sekarang sebab dah luahkan apa yang terbuku selama nie...hope everything will gonna be fine...saya harap saya dapat lalui hari2 mendatang dengan lebih tabah...walaupun ternyata saya rasa kesepian, jauh dari keluarga tapi Insya Allah mereka sentiasa dekat... di hati saya sentiasa.

1 Komen:

Emotion,

OMBAK RINDU ♫♥♥♫

November 08, 2011 MS SEHA 0 Comments





Tuhan tolong lembutkan hati dia

Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku

Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku




Assalammualaikum......mengambil masa yang sungguh lama untuk meng-update blog yang dah berkurun ditinggalkan nie....hampir sebulan dah..fuhh....dan paling tak tahan, first entri untuk bulan november tahun 2011, dimulakan dgn entri jiwang.....apa yg tak kena nie??...hahaa...no answer for that question...just mau layan ni lagu...baru jumpa beberapa hari yang lalu....kalau tak silap, ni lagu tema untuk filem ombak rindu...macam best ja filem tu...siapa yang dah tengok, jangan lupa share dengan saya ye..hee.....oklah, that's all for today.....buku sedang memanggil2 untuk dibaca...next week exam...huhu.....moga Allah permudahkan diri ini dan kepada siapa-siapa yang ada exam juga minggu depan...good luck you all!!...daaaaa...


0 Komen: