All about me n my blog

Blog Direview oleh Anis :)

March 28, 2013 MS SEHA 2 Comments



Disebabkan belum ada idea lagi nak update entri pasal apa so dengan rasa gembiranya, entri untuk kali ni cuma nak publish apa yang dah direview oleh cik Anis pasal blog saya nie..hihi..:) Alkisahnya bermula pada suatu ketika dulu, saya join segmen dan terpilih sebagai pemenang. That's all saja lah. Tak mampu nak cerita panjang-panjang, nanti lari dari tajuk pula ^__^ 

Oklah, last but not least, terima kasih untuk cik Anis sebab sudi review blog yang tak seberapa ni ye..hihi..

In sha Allah, mana-mana kekurangan kat sini akan diperbaiki lagi :)

p/s:  Jom jenguk and follow blog Anis kat SINI..:)




  • okay..last blog utk direview mlm niey ialah blog kak Nur Fi' Qalbi..
  • blog niey okay..laju je loading..header simple but suke la quote kat header akak tu ^____^
  • background lawa kot..suke3.. ^__^
  • entri2 kat blog akak ni best..byk info ^__^
  • jom terjah dan follow blog ni..tekan header tau :D



2 Komen:

Jom join

Giveaway review blog by aienhermionie.my

March 26, 2013 MS SEHA 6 Comments



Assalamualaiikum

jom ramai-ramai join
Giveaway review blog by aienhermionie.my sangat-sangat owesome..
anda mungkin berpeluang di review oleh blogger2 fames yang hot!!!nak tau siapa yang bakal review blog anda?? sila skroll ke bawah... kalau anda berminat nak join
 sila picit banner kat bawah nie laju-laju..


penganjur giveaway!!

jika anda salah seorang pemenang.. anda bakal direview oleh mereka!!

fanpage  mereka!!



hadiah!!

1x top referral untuk para sponsor!!
review blog
bookmarks
hadiah misteri

2x top referral untuk para peserta!!
review blog
bookmarks
hadiah misteri

peserta yang first n last join

review blog
bookmarks

35x peserta yang bertuah berdasarkan random.org

akan direview oleh blogger-blogger femes!!!

apa yang anda menungkan lagi.. jom join sekarang!!!!!




akan tamat pada 17/4/2013


:)

6 Komen:

Join Contest,

My First Giveaway by AR

March 12, 2013 MS SEHA 1 Comments




Nak join? Klik banner atau info lebih lanjut, tengok kat SINI.


Jom kita support first giveaway oleh cik Aimi, tak menang pun tak apa 
yang penting dapat tambah kenalan kan..hii..:)

* Saya dah follow dan like semua sponsor.

(harap tak kesah ya saya tag anda berdua ^_^)

Oklah, tu je lah. Thank you and good luck..^__^

Tarikh tutup : 19 Mac 2013

p/s: Atas keterbatasan waktu, tak dapat update blog selalu.
 Kesian my blog...huhu..=.=

1 Komen:

Jom join

BLOGLIST REVIEW DAN GIVEAWAY BY LIEYANA AHMAD

March 04, 2013 MS SEHA 2 Comments


KLIK banner untuk JOIN.


Untuk lebih info tentang segmen di atas, sila lihat di SINI.

Tarikh tutup: 31 march 2013.

Terima kasih :)

2 Komen: