Giveaway,

Premade Template Giveaway by ErinAzmir.com

July 24, 2016 MS SEHA 8 Comments



Assalammualaikum. Hi.




Klik untuk join giveaway


Tag: 1  2 & 3


Good luck semua! :)


8 Komen:

Giveaway,

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak

July 15, 2016 MS SEHA 22 Comments


Assalammualaikum semua.

Rasa nak join giveaway pula sebab dah lama tak join. Harap ada rezeki menang duit raya dari Cik Akak.

Jemput join semua. yang belum join tu, jom join sebelum giveaway tamat.  Bagi yang dah join selamat berjaya ya :)


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html
Klik banner untuk join

Syarat-syarat untuk join

1.Anda mestilah seorang blogger Malaysia.
2.Follow blog cik akak
3.Tempek banner di atas dalam entri anda.
4.Letak tajuk "Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak. 
5. Backlink entri anda di kotak komen entri ini


 Giveaway tamat: 25.07.2016




22 Komen:

bloglist,

Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail

July 03, 2016 MS SEHA 2 Comments



Assalammualaikum. Selamat malam.




Klik banner untuk join


Jemput join semua segmen pencarian bloglist raya oleh Athirah Ismail. Jom kita support rakan blogger kita ni ya :)


Selamat bersegmen 






2 Komen:

Jom join,

SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT

July 01, 2016 MS SEHA 4 Comments



Assalammualaikum. Hai.




Bagi yang belum join, dipersilakan join. Masih ada masa lagi. Syarat penyertaan pun mudah. So untuk yang nak join, sila tekan banner yang lawa tu untuk join yah :D



7 blog bertuah akan dipilih untuk direview. 


TAMAT : 3 JULAI 2016


Good luck untuk semua. 

4 Komen: