Segmen:JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG SEBANYAK YANG MUNGKIN!





Salam sejahtera. Salam perkenalan. Entri pertama untuk bulan Ogos ni setelah sebulan menghilang. Harap semuanya berada dalam keadaan baik. Belum ada idea lagi nak tulis entri pasal apa jadi saya ikutlah segmen ni. Kalau berminat, joinlah..ok..^_^

Nak tahu lebih lanjut tentang syarat-syarat penyertaan. Jom tengok kat SINI~

FOLLOWERS : 211

Tamat pada 15 September 2012.


Share:

16 Komen

  1. hana datang dr segmen yang sama okay :) jemput la dtg ke blog hana sambil follow ;) i will follow u back ;)
    *bnyk nye widget comel tu. kalo remove cket lagi kemas blog nie ;)

    ReplyDelete
  2. datang dr segmen yang sama..follow jap..emm..done..jom follow sha juga :)

    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  3. hye! didiey follow cnie. jemput ke blog didiey plak ye :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  4. Salam kunjungan dan salam perkenalan dari segmen yang sama, saya dah follow. trimas
    http://earlcarl13.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  5. Assalam..terima kasih semua sudi berkunjung dan follow blog saya..salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  6. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama..=D

    ReplyDelete
  8. salam...datang dari segmen yang sama..salam perkenalan...done follow sini..jemput ke blog saya..=)
    http://azievanilla91.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  9. hai, dari segmen sama..done follow, hit me back,k!
    jom join GA best!
    >> http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/08/contest-aku-nak-lomo-by-cik-tyra-lee.html

    ReplyDelete
  10. salam dari segmen yang sama :)
    done follow sini :)

    http://alyzass501luv.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  11. saya datang dari segmen yang sama dah follow sini...k

    http://mselim3.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  12. yeah..dah follow..datang dari segmen yang sama...

    http://www.jijicrisis.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  13. hye ! sudah follow.
    jemput singgah :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
  14. Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete