Stay.


Assalammualaikum. Hai!


Very short entry... maybe.

Setelah sekian lama tak menulis dalam blog, tak tahu pula nak start macam mana. haha. Insha Allah akan mula menulis semula sebab mungkin lepas ni dah tak sesibuk sebelum ni. harap-harap la ya. 

Alhamdulillah pengajian selama lebih kurang 1 tahun Insha Allah tak lama lagi nak habis. Wish me luck. Doakan saya dapat hantar tesis dan konvo tahun ni. Amin. I don't expect boleh habiskan study ni sebab masa mula2 dulu rasa nak give up dah tapi Alhamdulillah mampu teruskan sampai hari ni..fuhhhh. hehe..Nanti cerita yang panjang saya akan update di entry seterusnya ya.

Harap lepas ni saya akan lebih rajin untuk menulis sebab banyak benda nak share dan moga bermanfaat untuk bacaan semua. 

Terima kasih untuk pengujung yang sudi singgah ke blog Ms Seha ni walaupun tak da apa-apa yang menarik juga sebenarnya .hehe. Insha Allah lepas ni saya akan selalu update. :D






You Might Also Like

0 Komen