SEGMEN BLOG REVIEW BY LITTLE MISS SNOWFLAKE



Assalammualaikum. Hi. :)


Segmen dan entri pertama untuk tahun baru..yeah..berjaya juga mengigihkan diri untuk menaip..hihi.. Sebelum tu, selamat tahun baru. Diharapkan tahun ni merupakan tahun yang terbaik untuk semua ya. 




Jemput join segmen ni

Klik banner untuk join.


Review untuk blog Lissa:
- Blog awak kemas dan teratur, mudah nak baca.
-Pemilihan warna yang sesuai, sejuk mata memandang.
- Header blog awak cantik.
- Overall, semuanya ok pada pandangan saya..hihi..


Segmen tamat pada 12.00am, 14 Januari 2016.
Good luck yaa. :)

Share:

25 Komen

  1. Selamat bersegmen.. Done Follow sini :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen SS hehe




    salam kenal,
    Anamizu ;)

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi join segmen Lissa . tunggu nanti Lissa review ya :D

    semak senarai peserta di sini > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  5. hai , ain datang dari segmen yang sama .

    ReplyDelete
  6. Singgah + follow #567 :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama..:)

    http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete

  9. Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen Syaidah^^ Akak pun join segmen ni ..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak Ros ..selamat bersegmen jg :)

      Delete