Kak Kiah Coffee House, Kota Kinabalu



Assalammualaikum. Selamat malam.


Pernah dengar kek kak kiah tak? Mungkin yang Sabah ni pernahlah dengar kan..hihi. Ok, Kak Kiah Cake House merupakan salah satu kedai kek yang agak famous kat Sabah yang menjual kek dengan bermacam-macam flavour dan memang sedap. Baru-baru ni mereka dah buka satu coffee house kat Kingfisher. So, alang-alang dah dekat ni, pergilah singgah kejap kat sana. Overall, memang suka sangat dengan dekorasi kat sana, memang comel dan cantik! Sesuai untuk dijadikan tempat untuk santai-santai sambil makan dessert dengan keluarga atau sahabat.


Tak nak cerita banyak lah, jom layan gambar-gambar yang sempat diambil..hihi.




Durian cheese kek, yang satu tu entah, lupa dah apa nama dia..
my cousin yang pilih ni..hihi..



Mint Latte. 




Green tea cake..my choice. 




Antara kek yang dijual. Macam-macam ada..hee..









Wall decoration. Sangat comel!. ^__^




Oklah, tu ja saya nak share hari ni. Happy weekend semua. Selamat berehat. :)


Share:

2 Komen

  1. akak nak carilah kat semenanjung ni green tea kek..alah terliur pulak..uwaaakkkk..nangis akak PC dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry la bt terliur pula..akak cari la kat sana..hihi..:D

      Delete