Blog ada baju baru!



Assalammualaikum. Selamat pagi. Awal bangun hari ni semata-mata nak tengok blog. Sempena bulan baru ni, blog pun kena ada wajah baru..hihi..kemarin seharian suntuk, dari pagi sampai tengah malam mengedit blog semata-mata nak tukar design sebab macam dah bosan dengan yang sebelum ni. Penat juga kerja-kerja mengedit ni, dahlah tak pakar. Rasa macam nak give up pun ada kemarin, tapi teruskan ja..hihi..dan finally terjumpa satu design yang memang betul-betul kena di hati. Tersuka pula dengan design ni, so try la apply kat blog. Saya tak dah ubah banyak sangat, just tambah header yang dibuat tengah malam semalam..semua memang nak cepat, semalam juga siap..simple ja header..tak da idea dah nak buat macam mana..just follow my heart..hihi..





Ni design yang baru. Memang dari dulu peminat warna pink, jadi blog pun kena pink juga..hihi..


Apa-apa pun terima kasih kepada Nur Adilla Shahirah untuk design ni. Credit untuk awak. :)



Share:

8 Komen

  1. Part header tuh yang menambah seri blog. Blog akak cantik

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

    ReplyDelete