I'm back..(✿◠‿◠)



Assalammualaikum.....selamat petang semua...lama pula saya tak update entri baru kan....rasa rindu pula...hehe..bukan apa, memang dah lama plan nak tulis entri baru..membuak-buak dah idea kat otak nie, tapi tak tau lah, nak cakap tak da masa, pelik juga sebab sekarang pun tengah cuti, so anytime je boleh online tapi tu lah...blog saya nie ada masalah sikit...saya dah cuba design bagus2 supaya nampak comel, tapi tak berjaya juga, saya masih tak puas hati dengan blog saya nie...tapi tak pe lah, I will try again later......so untuk entri hari nie, tak mau panjang2, just intro ja....nak bagitau kat dunia yang I'm Back!!!...http://www.emocutez.comhaha...ketawa jahat pula tiba-tiba.....saya masih lagi dalam proses nak mencantikkan blog saya nie, susah juga rupanya...tapi bila tengok blog-blog lain, nampak comel je semua..suka pula....http://www.emocutez.com....dah beberapa hari nie saya fikir macam mana nak design blog saya nie, dah macam-macam template saya guna tapi semua nya tak berjaya menarik hati saya nie...ish2, tak tau lah..sampai pening kepala nie nak fikir....I wonder, bila lah agaknya blog saya boleh jadi macam blog-blog lain ya.....http://www.emocutez.comhehe...it's ok la, I will never give up, suatu hari nanti saya pasti berjaya..yahoooo.......


glitter-graphics.com




Share:

0 Komen