Segmen: Bloglist Julai Pencinta Pink




Antara syarat-syaratnya :


1) Sediakan satu entri , macam tajuk entri kat atas ni..

2) Kena follow blog GADIS PENCINTA PINK..

3) Letak banner macam kat atas tu..

4) Kena jawab soalan kat bawah ni,ok..

"apakah blog pilihan korang??"

nak tahu lebih lanjut , jom jenguk blog GADIS PENCINTA PINK


APAKAH BLOG PILIHAN ANDA  ??

Tarikh Tutup : 30 Jun 2012 






Blog pilihan saya:  Blog miss Z..^_^





Share:

8 Komen

  1. Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

    ReplyDelete
  2. Salam dari segmen yang sama, singgah dan follow kamu ^_^
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  3. Waalaikumusalam..terima kasih..:)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
    follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal, dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  6. niera dah follow sini :)
    btw,cantiknya blog awak !
    niera dtg dari segmen sama..
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  7. im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
    nice blog,kept blogging :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete