Blog Direview oleh Anis :)



Disebabkan belum ada idea lagi nak update entri pasal apa so dengan rasa gembiranya, entri untuk kali ni cuma nak publish apa yang dah direview oleh cik Anis pasal blog saya nie..hihi..:) Alkisahnya bermula pada suatu ketika dulu, saya join segmen dan terpilih sebagai pemenang. That's all saja lah. Tak mampu nak cerita panjang-panjang, nanti lari dari tajuk pula ^__^ 

Oklah, last but not least, terima kasih untuk cik Anis sebab sudi review blog yang tak seberapa ni ye..hihi..

In sha Allah, mana-mana kekurangan kat sini akan diperbaiki lagi :)

p/s:  Jom jenguk and follow blog Anis kat SINI..:)




  • okay..last blog utk direview mlm niey ialah blog kak Nur Fi' Qalbi..
  • blog niey okay..laju je loading..header simple but suke la quote kat header akak tu ^____^
  • background lawa kot..suke3.. ^__^
  • entri2 kat blog akak ni best..byk info ^__^
  • jom terjah dan follow blog ni..tekan header tau :D



Share:

2 Komen

  1. hehe..akak buat entri la..terharu kjap anis..hehe...segan pulak anis..anis tak pandai sgt review blog org..hehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dah tu dik, semua komen2 yg membina..:) at least berpeluang jg direview oleh blogger lain.. hehe:)

      Delete