#Ananasgoodmood Shawls Giveaway



Assalammualaikum. Hai


Dah lama rasanya tak join giveaway ni. Sambil-sambil blogwalking tadi terjumpa givewaway ni. Nampak macam menarik dan tertarik nak join. hihi. Syarat pun mudah ja. Comel sangat banner ni, blog owner ni pun comel juga. So jom semua kita sama-sama join ya. Semoga ada rezeki untuk menang. 



Sila klik banner untuk join





Terima kasih :)



Share:

13 Komen

  1. Singgah dari Ga ynag sama ^^ goodluck nah !

    http://theathra.blogspot.com/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Goodluck! Blogwalking sini dari giveaway yang sama :) http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini. goodluck awak ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Blogwalking
    http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Singgah..Dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. singgah dari ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Singgah yee.. GoodLuck ^^
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    ReplyDelete