Muhasabah Cinta ♫♪

Assalammualaikum..Selamat Pagi Dunia!..hehe..best pula cuaca hari nie, tambah-tambah lagi di hari jumaat yang indah nie...entri kali ni just nak share lagu best..First time dengar lagu nie memang touching lah..tapi taklah sampai nak nangis pula..Banyak makna yang tersirat dalam lagu nie..Memang sesuai sangat lah lagu nie pada sesiapa yang tengah-tengah sedih tu...Dengarlah, Insya Allah akan menenangkan hati..

Tajuk Lagu   : Muhsabah Cinta
Penyanyi       : Edcoustic

Wahai pemilik nyawaku
Betapa lemah diriku ini
Berat ujian dari Mu
Kupasrahkan semua pada Mu
Tuhan baru kusadar
Indah nikmat sehat itu
Tak pandai aku bersyukur
Kini ku harapkan cinta Mu

Kata kata cinta terucap indah
Mengalir berdzikir di kidung doa ku
Sakit yang kurasa biar
Jadi penawar dosaku

Butir butir cinta air mataku
Terlihat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya Illahi Muhasabah cintaku

Tuhan kuatkan aku
Lindungiku dari putus asa
Jika ku harus mati
Pertemukan aku dengan Mu







Hati berbicara :  Hargai waktu sihat, bersyukur dengan nikmat Allah S.W.T..Walau perit macam mana sekalipun ujian yang harus kita lalui, Allah S.W.T sentiasa bersama-sama hamba-hambaNya yang tidak berputus asa dan redha..













Share:

0 Komen