Subjek yang "Awesome" Untuk Semester Ni ^_^


Alhamdulillah, dah seminggu lepas buka semester baru. Hopefully, everything will gonna be fine for this semester. Tu je lah harapan, harap tak kucar-kacir lah kehidupan ku lepas ni..muahaha. Tapi, hari pertama masuk kelas, lecturer dah bagi kuiz. Punya lah semangat tu lecturer, dah tu bagi masa 10 saat je untuk jawab, siap countdown lagi 1 sampai 10. Ni kali lah! hihi.. tapi nasib soalan yang di tanya tu taklah susah sangat. So, jawab je lah dengan penuh confident. Semester ni saya ambil 6 subjek, macam sikit tapi semuanya perlukan ketabahan juga nak study dan faham. Mohon-mohon lah otak ni boleh terima dengan mudah.  Tu je lah, serba-serbi cerita tentang minggu pertama semester ni yang dah saya ringkaskan. Actually, banyak story, tapi cerita lebih-lebih kang merapu pula. Jadi, tu sahaja lah yang ingin dikongsikan. Kat bawah ni, just nak selitkan beberapa gambar yang telah di 'capture' oleh tuan punya blog sendiri. It's all about my subject for this sem...^__^ 




Bahasa Arab & Asas Keusahawanan


Nutrition in The Life Cycle


Food Habits & Nutrition Education


Food Fermentation & Processing


Microbiology


Asas Keusahawanan



 GOOD LUCK to Me..hii ^_^




Share:

4 Komen