Wordless Wednesday #7






Finally, baru ada masa nak update blog. Curi masa kejap sebelum pergi kuliah petang ni, dengan harapan tak tertidur lah dalam kelas nanti sebab mata pun rasa macam berat ja sekarang ni -__- Cuti sem pun dah habis, maka rutin harianku sebagai seorang pelajar pun dah start kembali. Dan 'life cycle' sebagai seorang pelajar juga telah bermula sekali lagi pada sem ni. Hopefully, sem ni akan lagi 'gorgeous' dan 'awesome' dari sebelum ni lah..hihi (tersenyum sendiri dalam hati) :)

So, say hi to new sem! Harap-harap dapat perbaiki apa-apa yang patut untuk sem ni. In shaa Allah. ^_^

Share:

2 Komen

  1. anda di tag

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    ReplyDelete