Insomnia.



Bismillah,

Assalam.



What happen to me?? Tak boleh tidur!!! Ok, jarang-jarang berlaku sebab selalu awal lagi dah tidur. Mungkin juga terlebih minum kafein hari ini sampai tak boleh tidur. Tapi dulu time study biasa juga tidur lambat ni, kadang-kadang sampai pagi tak tidur gara-gara nak siapkan assignment dan part paling menyedihkan bila kau harap esok paginya cuti tapi rupanya ada kelas pukul 8 pagi..*nangis dalam hati ja lah*..T_T. 



1.55 AM
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1.58 AM
.
.
.
.
.
.
.
2.20 AM



Ok,apa-apa pun, walaupun mata masih segar kena juga tidur ni. 



Sebelum tu, nak share doa agar mudah tidur.


اللَّهُمَّ غَارَتِ النُّجُومُ ، وَهَدَأَتِ الْعُيُونُ ، وَأَنْتَ حَيٌّ قَيُّومٌ 
يَا حَيُّ ، يَا قَيُّومُ ، أَنِمْ عَيْنَيَّ وَأَهْدِئْ لَيْلِي

Maksudnya : Ya Allah , telah malap bintang-bintang , dan telah tenang mata-mata manusia , dan Engkau maha berkuasa , Wahai yang Maha Berkuasa , lelapkanlah mataku dan tenangkanlah malamku ini.



LOL
Mungkin ni juga salah satu sebab. .hihi..


SELAMAT TIDUR.





Share:

2 Komen

  1. kalau MV tak ble tidur main game smpi terlelap

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh...sy da cuba cara ni, makin tak boleh tidur..hihi..

      Delete