AisyaAzman's Birthday Giveaway 1.0


Assalammualaikum.




Klik banner untuk join. 


Hai! Jom sama-sama support dan join bagi memeriahkan lagi giveaway pertama yang dianjurkan oleh cik Aisya Azman sempena hari kelahiran dia. Hadiah yang ditawarkan memang sangat menarik especially untuk sesiapa yang suka benda-benda yang comel. Macam rugi pula kalau tak join..hihi..






Ini adalah antara hadiah-hadiah tersebut. Comel kan..hihi. Ada beberapa lagi hadiah-hadiah yang boleh dimenangi. Kalau nak tahu lebih lagi tentang hadiah giveaway ni, boleh tengok kat SINI. Macam mana? Rasa tertarik dan teringin tak nak join..hihi. Kalau ada masa dipersilakan untuk join ya. 


Untuk syarat-syarat penyertaan pula, boleh tengok kat SINI.


Tarikh tutup : 15 November 2015 (Jam 12 am)



Good luck! :)

Share:

6 Komen