Izzat Azhar buat Review Blog



Assalammualaikum.


First, thanks to owner blog sebab jemput join contest ni. Memang dah lama tercari-cari segmen yang buat pasal review blog sebab nak sangat blog saya ni direview oleh blogger-blogger yang hebat, nak tahu juga apa yang kurang dan boleh diperbaiki dengan blog saya ni..hihi.. So, harap-haraplah terpilih. 

Second, I like the banner. Bukan sebab nak ambil hati tapi memang ikhlas suka dengan banner ni. Simple tapi menarik..hihi..




Ok, tak nak cerita panjang-panjang. Seperti biasa, saya nak ajak anda semua untuk join contest ni. Klik banner untuk join ok. hii..:D


Nak tahu lebih lagi pasal contest ni, boleh tengok kat SINI. All the best!! 

Share:

12 Komen