Aishiteru♥Tiramisu!!


   Apa kes pula nie...tiba-tiba aishiteru dengan tiramisu pula..hehe...tak da apa-apa yang menarik juga sebenarnya..just nak share ja, saya ni sebenarnya peminat kek tiramisu.....I've had fall in love with tiramisu cake since 2009!!...lama da sebenarnya pula...kek lain pun saya suka juga tapi yang nie tetap di hati....

Terbaik punya!!....

Tak tau pula macam mana boleh terminat dengan kek nie, mungkin sebab nama dia yang cute dan ditambah lagi dengan rasa dia yang sedap..yummy!!...tapi lama da tak makan kek nie, tak da masa pula...tambah-tambah lagi sekarang tengah sibuk...huhu....tapi tak apa, itu semua tak kan menghalang saya untuk terus menjadi peminat no.1 kek nie..

Kalau ada masa saya nak belajarlah cara buat kek nie jadi kalau tiba-tiba teringin nak makan tak payahlah susah-susah lari p kedai kek kan..buat ja sendiri, lagi special buatan sendiri..hehe.. 
     

Hati berbicara : I'm hungry..hohoho...Need tiramisu now!!...lalalala...

Share:

0 Komen