Segmen: Jadikan Follower Overload




Salam perkenalan untuk semua. Untuk minggu ini, sekali lagi saya sertai satu lagi segmen. Selagi masih bergelar blogger, tak rugi rasanya sertai segmen-segmen macam ni. Sekurang-kurangnya dapat tambahkan kenalan dari seluruh negeri dan dapat juga sokong blogger-blogger yang baru. Dah panjang berjela pula, tadi nak cakap sikit je sebenarnya. Cuma, nak ajak sahabat-sahabat untuk sertai segmen ini..:) 

Nak tahu lebih lanjut tentang segmen ini, klik banner atau boleh lawat terus kat SINI.


Oklah, I'm done. Next is....YOU..^_^


You Might Also Like

17 Komen

  1. done added. da follow awk. thenx.. <3

    http://icysnowhite.blogspot.com/2013/01/peserta-segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  2. Salam ukhwah minni :) Qyn singgah folo sini. Jemput singgah balik :

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload-d.html

    Thnks ;)

    ReplyDelete
  3. done fllow u . fllow me back =) from sme sgment

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama . done follow . jemput singgah blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini.. dari segmen yang sama :)

    Jum sinngah blog saya.. btw, done following u :D


    http://scheyrare-worldofsurprises.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sebab follow...insha Allah, akan berkunjung ke sana..:)

      Delete
  6. assalamualaikum.. hye..follow sini :) ..jemput singgah


    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..terima kasih sebab follow..:)..

      Delete
  7. done follow :) #
    datang dari segmen y sama.
    sudi follow kecik balik >.<

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  8. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    DARI SEGMENT YANG SAMA. ^^

    ReplyDelete
  9. dah berjaya overload kan blog ni, jemput singgah kat umah kita pula ya... sudi2lah klik LIKE page facebook kita tu sekali eh... hehe.

    http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  10. #follow 329
    halop, hopefully dapat FOLLOW ramai active bloggers untuk ain masukan dalam bloglist 2013 :D
    jemput singgah keblog sambil makan jemput jemput...

    latest entri:
    bukti join : "Hadiah Misteri"

    done follow here :)
    bukti join : "Segmen: Jadikan Follower Overload"

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete