SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY AINA AKMAL



Bismillah.


Assalammualaikum.



Klik banner untuk join.

Cepat-cepat lah join, dah nak tamat ni..hihi.



Nak tag siapa ya??

Ok, saya tag: ACU ASHA 


Kena jawab soalan kan..hihi..

Apakah memori anda yang paling bahagia pada tahun lepas?

Memori yang paling bahagia pada tahun lepas banyak sebenarnya tapi yang paling bahagia ialah saya konvo hujung tahun lepas. Walaupun masa hari kejadian tu agak kelam kabut dengan kasut tiba-tiba longgar, terpaksa control ayu masa jalan naik pentas..Allah ja yang tahu perasaan macam tu, rasa lucu, nak nangis pun ada tapi Alhamdulillah semua berjalan lancar..dapat banyak hadiah..tu yang paling best..hihi..


Selamat bersegmen ;)


You Might Also Like

8 Komen

  1. Happy blogwalking.. Cikla singgah dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    Done follow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah dan follow sini :)

      Delete
  2. Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

    Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
    http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    yayy,. heheh. dah selamat bergraduasi. macam mana kasut boleh tba2 longgar? huhuhu. apa2 pun semua dah selesai kan akk? hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam...ok, sama-sama. Salam kenal juga ^^

      tak tahu la dik, masa beli ok ja.. mungkin nervous kot..hihi..

      Delete
  3. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.my/2016/02/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.

      Terima kasih singgah. ^^

      Delete