Contest : 1st Time Contest by Yaya



Selamat datang kepada semua...^__^

Hari ini nak join satu contest, ok ni first time join contest. 
Sebelum ni rajin join segmen je. Hari ni nak cuba pula join contest...:)

Saya join contest yang dibuat oleh cik Yaya.
Nak join. Klik  SINI

Review blog cik Yaya :
Cantik dan kemas.
Banyak info dan tutorial yang menarik.
dan yang penting comel...warna pink gitu.. ✿◠‿◠

Kenapa blog saya perlu menang :

Sebenarnya tak terfikir pun nak menang, saja nak ikut. Nak tambah kenalan. Kalau menang tu rezeki la kan. Tak menang pun, tak apa sebab yang penting saya sayang blog saya ni.. over la pula..hehe..

Ok, dah selesai. Terima kasih.


Share:

4 Komen

  1. thanks sebab sudi join..suka tengok blog awak kemas :)

    ReplyDelete
  2. datang singgah dari segmen yg sama.. ^_^
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/header-baru-untuk-blog-infinity.html

    ReplyDelete