Segmen: Bloglist Ramadhan bersama Aisyah Humaira'


Selamat malam. Jom ikut bloglist Ramadhan oleh Aisyah Humira'

Mudah saja nak join, nak tahu lebih lanjut tentang syarat penyertaan.. Jom tengok SINI


     Antara kelebihan bulan Ramadhan:

  • Dibukakan pintu-pintu syurga, dan ditutup pintu neraka serta diikat segala syaitan. 
  • Diampunkan dosa yang lalu bagi mereka yang berpuasa dengan penuh keimanan dan keikhlasan. 
  • Puasa menjadi benteng daripada terjebak dengan perkara-perkara maksiat.


You Might Also Like

17 Komen

  1. awak ! terima kasih sebab join !

    ni peserta lain > jom terjah mereka slow2 http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/peserta-bloglist-ramadhan-bersama.html

    ReplyDelete
  2. Bw here and done follow u,nice entry kita pun join samalah. ;)

    ReplyDelete
  3. jom follow saya pula di http://sumayyah-safiyyah.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  4. salam..raihan jenguk sini. dari segmen yg sama.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  5. salam , hai sis :^^ saya datang blogwalking kat sini :D

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  6. info yg menarik :D slmat bersegmen..datang dr segmen yg sma..dah follow kamu..
    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum. datang dari segmen yang sama :)

    http://thedaughterofmohammad.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  8. Salam dear. Kt datang bw dari segmen yang sama v(^_________^)v Salam Perkenalan~
    http://suzlinazreena.blogspot.com









    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam...salam perkenalan jg..:)

      Delete
  9. banyak manfaatnya bln rmadhan ni..ana dtg dari segmen yg sama
    http://penaislam2u.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    Salam ukhwah.. Dari segmen yang sama.. ana follow sini.. Jom ke BTS.. ^^

    moga Allah redha atas penulisan kita di alam maya ini..InsyaAllah..

    ReplyDelete
  11. salam...dtg dri segmen yang sama & done follow

    http://betakupu.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  12. Selamat berpuasa..
    dari segmen sama & follow.semoga yang dihajati termakbul.amin.
    jom follow gak http://aniceday3.blogspot.com/2012/07/bloglist-ramadhan-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete