Segmen: Saya Blogger Dari...



Jom meriahkan segmen ni..:)
 Nak join? Klik banner atau Segmen: Saya Blogger Dari..

Tarikh tutup : 15 Ogos 2012 (11.59 p.m)

Saya blogger dari Kota Kinabalu, Sabah..selamat berkenalan..^__^


Oklah, Terima kasih..:)





Share:

28 Komen

  1. hi blogger sabahan..
    saya org kk :)
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. singgah dari segmen yg sama.. selmt bersegmen.. =)

    ReplyDelete
  3. dear tq sudi join segmen ayu..ayu dah follow sini ya ;-)

    ReplyDelete
  4. Assalam,,,

    salam perkenalan dari Sabah...

    http://noorikmal.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam..salam perkenalan juga..:)

      Delete
  5. aslm..follow awk sini..sukela tngok blog ni=)

    ReplyDelete
  6. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  7. hye..salam perkenalan..saya blogger dri sandakan sabah.. saya follow sini ya..

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  8. hye awak .. org sarawak singgah sini dari segmen sama. follow awak kat sini .. jom ke blog sy. hihi :)
    slm perkenalan~

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. hyy...salam perkenalan...Masha blogger dari johor...follow sini :)

    http://mashaaini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama...
    TiranaAduka Blogger dari Selangor....
    good LUCK....
    semoga berjaya..

    salam kenal
    dari
    TiranaAduka


    http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/03/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang same done follow kamu ;)

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  13. sheda pon join jugak :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html

    salam perkenalan !

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan..
    Saya Pun Blogger SABAH,Sama Plak Kita Nie Kan?
    Bha Ngam Laaa Tue..Sama2 Kita Kasi Menang..haha
    Suda lama FOLLOW Sini,Jom Singgah Blog Aku Plak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  16. Hai, selamat bersegmen..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  17. Assalamu'alaikum..

    Blog yang sgt menarik.. Teruskan usaha..
    semoga mendapat keberkatan dunia akhirat..

    ReplyDelete
  18. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. salam ramadhan=)tak pernah lagi sampai sabah.teringin nak pegi=)saya blogger melaka datang melawat dlm blog.hehe..tapi saya keja di pjaya.salam kenal

    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  20. hai org sabah..teringin sangat nak g sana..mungkin satu hari nanti.. saya dari kedah..datang jalan2 kat sini.. ^_^

    ReplyDelete
  21. Datang darri segmen yang sama .... dah saya follow blog awk.. jom follow balik... saya dari tawau,sabah
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-tawausabah.html

    ReplyDelete
  22. salam kenal..saya blogger dr johor..thanx sudi dtg blog saya..sori lambat terjah..hehe~ :)

    ReplyDelete